Valla och Stångenäs kryssade efter svängig match

Valla tog emot Stångenäs hemma på Sparbanksvallen på söndagen. I första halvlek var det Valla som tog greppet om matchen, med en 1–0-ledning. Men i andra halvlek kom Stångenäs in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 5 Bohuslän herr slutade 1–1.

|
IFK Valla spelade lika mot Stångenäs AIS

Valla gjorde första målet. Vigan Berbatovci gjorde målet, redan i sjätte minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Jacob Hansson kvitterade för Stångenäs i 80:e minuten. 1–1-målet blev matchens sista.

Valla har två oavgjorda och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Stångenäs har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Vallas andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Valla är kvar på tionde plats, och Stångenäs stannar på elfte plats, i tabellen.

Valla tar sig an Ödsmål i nästa match borta fredag 27 maj 19.00.