Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vallen vann enkelt borta mot Stala

Det blev en klar seger för Vallen mot Stala borta i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll. Matchen slutade 0–5 (0–0).
Stala IF förlorade mot Vallens IF
Stala IF förlorade mot Vallens IF

– En tung förlust och tyvärr lite av en repris från förra mötet med Vallen. Vi kommer inte upp i nivå idag och blir straffade av enkla misstag samt att vi inte lyckas spela oss ur deras hårda press. All eloge till ett ungt Vallen som gör det väldigt bra idag och som absolut förtjänar segern. Känns dock självklart tråkigt att bryta den fina trend vi varit inne i då vi den senaste tiden har spelat väldigt bra fotboll och också klättrat i tabellen. Så vi tar med oss lärdomar från denna matchen och hoppas på att vi kan göra en bättre prestation nästa vecka då det är dags för derby igen, kommenterade Stalas tränare Rickard Sandberg.

Första halvlek var mållös, i andra halvlek var Vallen det starkaste laget.

Matheus Valentim gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Elmer Larsson, Valter Ottosson och Liam van der Meer.

Stala har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Vallen har två vinster och tre förluster.

Stala ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Vallen ligger på tredje plats.

Söndag 3 juli 18.30 spelar Stala borta mot Henån-Gilleby. Vallen möter Morlanda borta på Glimmaråsen Ellös fredag 1 juli 19.00.