Den 19-årige centern Hugo Koch med meriter från Rögle BK blir det tredje nyförvärvet till Stenungsunds HF inför hockeysäsongen 2022/23.
Den 19-årige centern Hugo Koch med meriter från Rögle BK blir det tredje nyförvärvet till Stenungsunds HF inför hockeysäsongen 2022/23. Bild: Linus Olsson

Hockeyspelare från Rögle tar plats i Stenungsunds HF – Koch tredje nyförvärvet till Stingers

Den 19-årige centern Hugo Koch med meriter från Rögle BK blir det tredje nyförvärvet till Stenungsunds HF inför hockeysäsongen 2022/23.

ANNONS

Fast helt ny är inte Hugo för hockeyklubben från Stenungsund då han i vintras var utlånad från Rögles J20-lag till Stingers.

Totalt hann Hugo spela tre seriematcher där han noterades för två poäng – ett mål och en assist.

Hugo Koch är född i Göteborg men hans moderklubb är Halmstad HF. Inför säsongen 2018/19 flyttade han till Ängelholm och spel i Rögles U16-lag. Via J18-laget avancerade han till J20-laget.

På Stingers officiella hemsida beskrivs Hugo som ett ”spännande nytillskott” i klubbens lagbygge som ”gjorde starkt avtryck både på och utanför isen”. När klubben fick möjlighet att värva honom permanent tvekade man inte särskilt länge.

ANNONS

”I Hugo får vi in en ung välskolad och irrationell forward med mycket fart under fötterna och med stor arbetskapacitet” skriver Stingers.

Hugo är det tredje nyförvärvet på kort tid till Stingers efter Kungälvsfostrade Tony Pappila – med allsvenska meriter i bland annat Kristianstad – och Erik Fagerlin som närmast kommer från Trollhättan.

ANNONS