Libertà föll men hoppet lever

Libertà föll borta mot Örebro med 1–7. Men trots förlusten har Stenungsundslaget fortfarande chansen att rädda kontraktet.
– Chansen finns fortfarande, men då måste vi ha fullt lag och full trupp, säger lagets tränare Alban Tahiri.

ANNONS

Under lördagen åkte Libertà Futsal Club till Örebro för att jaga poäng i nedflyttningsstriden. Men serieledarna från Örebro visade sig för svåra för Stenungsundslaget föll med 1–7.

– Jag var inte där men såg matchen på TV eftersom jag var avstängd. Jag tycker killarna gör en väldigt stabil första halvlek, men vi har en tunn trupp och de springer sönder oss. Det gör sitt sen i andra halvlek och det rinner iväg, säger Libertàs tränare Alban Tahiri och tillägger:

– Killarna gör en bra insats med tanke på omständigheterna även om det blev sju mål .

Måstematch väntar

Närmsta konkurrenten i serien, Athletic FC Eskilstuna, ligger fem poäng framför framför Libertà. Med två matcher kvar att spela finns fortfarande chansen till säkrat kontrakt kvar. I nästa match väntar just Eskilstuna innan Libertà avslutar säsongen hemma mot topplaget IFK Uddevalla Futsal.

ANNONS

– Självklart finns det möjlighet att vinna de matcherna, men då måste vi ha fullt lag och full trupp det är det som är det viktiga. Har vi det tror jag vi kan ta bägge matcherna, säger Alban Tahiri.

ANNONS