Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.


   <strong id=Nyinflyttade. Susanne Fredriksen och kollegorna på Golv Till Tak har precis kommit på plats i de nya, ljusare lokalerna. Här kan de erbjuda helhetslösningar på det mesta. Just nu säljs mycket utomhusfärg, det är tydligt att många börjat planera fasadmålning i vår och sommar.">
Nyinflyttade. Susanne Fredriksen och kollegorna på Golv Till Tak har precis kommit på plats i de nya, ljusare lokalerna. Här kan de erbjuda helhetslösningar på det mesta. Just nu säljs mycket utomhusfärg, det är tydligt att många börjat planera fasadmålning i vår och sommar.

Välkända butiken nystartar i fräscha lokaler

Ska du måla om huset? Fixa ett helt nytt kök? Eller bara tapetsera om i hallen? Efter flytten till nya lokaler konstaterar butikssäljaren Susanne Fredriksen att det nu kommer bli ännu lättare för kunderna att hitta rätt. För tanken är att vara just varuhuset för hela huset.

En inspirerande vägg med säsongens trendigaste tapeter möter dig när du kommer in i entrén. Strax intill kan du låta blicken vandra över den helt nya köksavdelningen.

Äntligen har det mesta nu kommit på plats i Golv Till Taks nya lokaler på Strandvägen i Stenungsund. Flytten blev inte så lång, bara några hundra meter, men den var nödvändig och skapar härliga ytor, menar butikssäljaren Susanne Fredriksen:

– Det blir en öppnare yta här, och allt blir lättare att hitta. Vissa av våra kunder hade faktiskt missat att vi hade en hel övervåning i de gamla lokalerna, skrattar Susanne.

Många av kunderna hon hjälpt under de åtta år hon arbetat i butiken kommer tillbaka gång efter gång. Och de trogna kunderna kommer att känna igen sig även i de nya lokalerna. Sedan butiken öppnade på Stenungstorg för många år sedan har man flyttat tre gånger. Alltid med verksamhetens bästa i åtanke.

Specialistkunskap

Till Susanne Fredriksen kan du komma med alla dina frågor om kök och badrum, och specifikt om kakel och klinkers. Samtliga omkring 20 medarbetare på Golv Till Tak har sina specialområden, men har också sett till att lära sig helheten.

Det händer att Susanne följer med kunder hem för att få en tydligare bild av hur deras badrum ser ut innan hon sätter igång med planeringen av ett nytt. Tillsammans med kunden kan hon sedan ta fram bästa tänkbara lösning som passar just deras önskemål.

– Det är alltid trevliga möten. Jag har så himla roligt tillsammans med mina kunder, säger Susanne Fredriksen.

Att planera ett nytt kök eller badrum är en process som ibland kräver lite extra guidning.

– Många tänker att det de väljer ut ska hålla länge, och passa alla. De tänker inte bara på hur de själva vill ha det. Då brukar jag säga att det viktigaste är att de själva ska trivas. Alla är ju så olika, och kommer ändå vilja göra om till sin egen stil, säger Susanne Fredriksen.

Trender. När det gäller badrum var det tidigare mycket vitt som gällde. Nu vågar många kunder ta ut svängarna lite mer, säger Susanne Fredriksen. De grå tonerna är fortfarande populära, men idag är det många som väljer även gröna och blå toner.
Trender. När det gäller badrum var det tidigare mycket vitt som gällde. Nu vågar många kunder ta ut svängarna lite mer, säger Susanne Fredriksen. De grå tonerna är fortfarande populära, men idag är det många som väljer även gröna och blå toner.

”Nyttigt med konkurrens”

De närliggande butikerna har varor inom samma nisch. Och det är något som Susanne Fredriksen ser som en fördel. Det blir ett givande och ett tagande. När vissa varor tagit slut i en butik kan man hänvisa kunden till en annan.

– Konkurrens är väldigt nyttigt, säger hon.

Utöver den prisgaranti som Golv Till Tak erbjuder menar Susanne att det som gör dem unika i hela STO-området är att de erbjuder helhetslösningar. Med ett stort utbud av färg, tapet, golv, kakel, klinker, verktyg, bad och tillbehör får kunden hjälp från idé till uppfylld dröm.

– Vi löser hela processen och sticker ut med vårt breda sortiment, säger hon.