Miljöpartiets tro på staten är totalitär

De cirka 200 faktorer som forskarna kan knyta till istider får du googla på, skriver Hans Häggqvist (SD) i sin replik.

ANNONS
|

Replik på ”Är det att predika att komma med fakta?”

Erica B, daglig klimatlarmare i statliga SVT, har bakgrund som anställd 5 år på Miljöpartiets tidning och informationssekreterare på Green Progressive Alliance i EU.

Energimyndigheten hade under många år Thomas Kåberg som chef, en fanatisk kärnkraftmotståndare.

Jens Ergon på statliga SVT/SR var med och startade Attacrörelsen i Sverige som stod bakom Göteborgskravallerna som förstörde Avenyn och där personer blev misshandlade och skjutna. När statliga Linnéuniversitetet 2023 sökte professor ville de ha meriterna normkritik, dekolonialism, feminism och queerteori!

snö, is, sjöis, vinter, kyla, minusgrader
snö, is, sjöis, vinter, kyla, minusgrader Bild: Stefan Bennhage

261 “opolitiska” tjänstemän vid utrikesdepartementet skrev att de inte kommer att lyda svenska psykförsvaret i kris utan rapportera "självständigt".

ANNONS

Statliga Chalmers ”forskar” i varför “klimatförnekare” tänker som de gör, och vad det är för fel på dem. Åsiktsregistrering och sjukförklaringar av alla, till och med de nobelpristagare i fysik som skrattar åt klimatlarmen.

Sabotörer infiltrerar. Detta visades ju nästan på ett groteskt sätt i Göteborgs universitets undersökning av journalister på SVT där MP och V var i majoritet! Ingen finansiering har getts till vindindustrins giftinnehåll. Istället forskas om hur kofisar påverkar klimatet. Skrattretande.

Statliga myndigheter vi skall lita på?

Vindkraft. Du kommer tillbaks med siffror från Norska Vindindustriföreningen? Varför det? Ta del av den akademiska litteratur som finns från Linköpings och Göteborgs universitet, eller skotska University of Strathclyde. Vad har gummidamm med PFAS att göra? Däckdamm däck har kollats i över 50 år. Inga farliga gifter där längre?

De cirka 200 faktorer som forskarna kan knyta till istider får du googla på. Koldioxid? Nej! Vi hade en istid i Ordovicium, då vi hade 10 gånger mer koldioxid än nu. Borde varit varmt då enligt MP.

Nordpolen har kvar sin is, snö vet barnen vad det är trots Naturvårdsverkets kampanj med en tom pulka. Havet höjer sig långsammare än land. Vetenskap är evigt ifrågasättande. MP:s tro på staten är totalitär.

SD Stenungsund

genom Hans Häggqvist

ANNONS