Ni har inte mandat att avveckla Ucklum

Ucklum skall ha sitt av kommunala basfunktioner. Punkt slut, skriver SD Stenungsund.

ANNONS
|

Replik på ”Alla vill ha ett levande Ucklum”.

Alla vill ha ett levande Ucklum... men? Frågan handlar inte om vad Johnny Alexandersson, eller för den del Stenungsundspartiet, eller vi sverigedemokrater vill.

Den handlar om vad Ucklumsborna har rätt till. Oavsett styre så har ni inte mandat att avveckla Ucklum.

Ucklumsborna är en skattebetalande och kreativ del i kommunen. Vi kanske borde få en jämförelse med hur det ser ut med den saken i andra kommundelar? Det vore nyttigt för prioriteringen.

Ucklumsborna har rätt till en skola om de vill och kan fylla den.

Socialdemokraterna undrar vad de vill prioritera bort för att få det. Vilken rent oförskämd fråga till Ucklumsborna. De har ingen makt att prioritera. Det har socialdemokrater och moderater.

ANNONS

Som sverigedemokrater blir vi lite förbannade på sånt snack. Ucklum skall ha sitt av kommunala basfunktioner. Punkt slut.

Om sen styret i kommunen vill minska på nån inte helt nödvändig förvaltning, eller dra ned på den så kallade kulturverksamheten är styrets val. Inte Ucklumsbornas.

När vi nu går ut om en månad och röstar ett rungande nej till nedläggningen av Ucklumskolan, då kan de som vill lägga ned den, grunna på vad de vill lägga ned istället. Eller komma till oss sverigedemokrater. Vi har alltid roliga förslag på vad som kanske inte är så nödvändigt som en skola för landsbygdens barn.

Politiker är inte valda för att lägga ansvaret på väljarna när de gör fel. Det fungerar tvärtom.

SD Stenungsund, genom Hans Häggqvist

ANNONS