Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Olle Överby

Torgför en massa geggamojs om skolorna på Tjörn

Det finnes en tydlig politisk enighet att renovera skolorna på Tjörn som jobbar hårt att få saker att ske. Socialdemokraterna har valt att stå utanför och vill hellre fortsätta att svartmåla och misskreditera, skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet.

ANNONS

Svar på Hur gammal måste jag vara innan jag kan ha en åsikt?

Ludwig Andréasson är tydligt inte mogen sin uppgift som en av kommunens högst beslutande politiker och därav det blir från honom osakliga påhopp mot skolpersonal och elever.

Socialdemokraterna har rensat ut de flesta kunniga politiker och tillsatt nybörjare på viktiga poster inom kommunen. Det står S fritt att göra så och välja vem de vill men då får Ludwig Andréasson och S tåla kritiken att de anses oerfarna och saknar kunskap om hur en kommun fungerar. Kunskapsbristen är tydlig genom insändare och motioner.

Socialdemokraterna har som mål att svartmåla skolorna på Tjörn genom att konsekvent misskreditera skolpersonalens skötsel av skolorna. Det står Ludwig Andréasson fritt att fortsätta misskreditera skolorna på Tjörn och därmed får han anses tåla kritik för sitt uppträdande inför allmänheten.

ANNONS

Nu pågår förberedelser för en stor upprustning av skolorna på Tjörn efter att Socialdemokratiska och KD-politiker har motarbetat och förhindrat renovering av bland annat av Bleketskolan.

Ludvig Andreasson (S) är ingen trovärdig samarbetspartner i fråga om skolorna på Tjörn.

Det finnes en tydlig politisk enighet att renovera skolorna på Tjörn som jobbar hårt att få saker att ske.

Socialdemokraterna har valt att stå utanför och vill hellre fortsätta att svartmåla och misskreditera.

Det har inte med Ludwigs ålder att göra utan helt enkelt att han är oerfaren samt därav torgför en massa geggamojs om skolorna på Tjörn.

Gert Kjellberg, Tjörnpartiet

ANNONS