Butiksägarna Håkan och Christer Larsson fick under natten till onsdag oönskat besök då någon eller några bröt sig in i Tempobutiken och larmet utlöstes.
Butiksägarna Håkan och Christer Larsson fick under natten till onsdag oönskat besök då någon eller några bröt sig in i Tempobutiken och larmet utlöstes. Bild: Matilda Spetz

Mollösundsbutik utsatt för inbrott – bröt sönder dörren

Tempobutiken i Mollösund hade under natten mot onsdag besök av ovälkomna besökare. Larmet gick då sedan någon slagit sönder låset och brutit upp lagerdörren till butiken.

ANNONS
|

Det berättar Christer Larsson som tillsammans med sin bror Håkan driver butiken i Mollösund.

– Det var vid 03.30-tiden som larmet löste ut och Securitas skickades till butiken, men då var tjuven eller tjuvarna redan borta.

– Det måste ha gått väldigt fort alltihop, för de har ändå hunnit ta sig in och få med sig lite småsaker, även om jag i nuläget inte vill gå in på exakt vad, berättar Christer Larsson vidare.

Händelsen, som anmäldes till polis under onsdagsmorgonen, rubricerades först som försök till inbrott, men ändrades sedan till inbrott.

– Det efter att jag pratat med polisen igen efter upptäckten att de faktiskt varit inne och stulit en del grejer, säger Christer Larsson.

ANNONS

– Jag vill samtidigt poängtera att vi normalt sett har väldigt goa och skötsamma kunder här. Men vi undanber oss förstås gärna så tidiga morgonbesökare, som därför får vänta tills vi har öppnat så att de då även kan betala för sig, det får du gärna skriva att jag har sagt, uppger han vidare med ett skratt, uppenbarligen inte allt för skärrad efter händelsen.

LÄS MER:Ytterligare en grävskopa anmäld stulen på Orust

LÄS MER:Maskerade koppartjuvar tog sin in på byggarbetsplats

ANNONS